Cum lucrez? Strategie SEO.

Inca nu esti convins ca ar trebui sa cumperi un pachet SEO? Atunci citeste pasii pe care ii voi parcurge in vederea promovarii SEO:

  1. Analiza cuvintelor cheie si alegerea cuvantului cheie principal care va aduce cei mai multi vizitatori targetati din domeniul in care activeaza website-ul. Un singur cuvant cheie, bine targetat, care se afla in prima pagina Google aduce mai multi vizitatori si vanzari decat mai multe cuvinte cheie promovate pe pagina 2 sau 3. Astfel voi face o comparatie cu date reale obtinute din Google si voi alege cele mai eficiente cuvinte pentru cresterea vanzarilor.
  2. Optimizare SEO on-page: modificari in continutul paginilor si la partea de design precum si in codul paginilor. Aici voi mai modifica si titluri sau chiar structura, design, culori si imagini. Folosesc tehnici de marketing care cresc experienta placuta a vizitatorului in navigarea pe website.
  3. Analiza competitorilor si obtinerea de link-uri si recomandari din aceleasi website-uri ca si competitia. Preluarea si implementarea metodelor folosite de concurenta pentru a atrage trafic.
  4. Construirea unei fundatii de link-uri targetate (exclusiv de pe teritoriul Romaniei) cu ajutorul unei baze de date personale de website-uri, portaluri, directoare web si alte site-uri pe care am alcatuit-o in ultimii ani.
  5. Crestere naturala a rankului in paginile Google. Constructia link-urilor se va face intr-o anumita ordine, cu un anumit continut pentru a obtine beneficiile maxime de pe urma lor urmarind o crestere naturala a rankului in paginile Google. Aceste link-uri vor fi afisate pe o durata cat mai mare, deci site-ul va ramane destul de sus in pozitii in urmatorii ani. De fapt prin asta se deosebeste un specialist SEO de rand de un SEO expert