Constructii

  • Copertine policarbonat cu scheletic metalic din otel si policarbonat celular de 8mm. Culori la alegere. Schelet metalic prefabricat din otel, vopsit in culoare: negru, gri-antracit sau maro. Policarbonat celular 8mm, debitat la dimensiunile necesare, culoare transparent sau fumuriu(bronz). Vizitati Hodaline copertine policarbonat pentru o constructie metalica care va protejeaza de ploaie.
  • Debitare cu jet de apaDebitarea cu jet de apa presupune o taiere precisa si eficienta a materialelor precum marmura, betonul, sticla si lemnul. In Cluj-Napoca, Easycut este o companie care ofera servicii de debitare cu jet de apa si debitare laser si ofera rapiditate si calitate in livrarea produselor debitate. 
  • Reparatii termopane Cluj. Apelati cu incredere la compania BP Grup Termopane Cluj pentru servicii de instalare termopane, revizii termopane sau reparatii termopane Cluj. Pentru o locuinta sigura si bine izolata ermetic, ferestrele termopan sunt cea mai buna alegere iar BP Grup Termopane va asigura longevitate pentru fiecare usa sau geam din termopan PVC sau Aluminiu.